Et volem presentar la Fundació Salut Alta, entitat amb la que l'AIQS forma part del patronat d’aquesta fundació, amb una aportació anual del 0’7% el pressupost.

La Fundació Salut Alta és una entitat privada sense ànim de lucre, nascuda al 2004 de la comunitat cristiana, amb la finalitat d’ajudar en el desenvolupament integral de la població del barri a través de l’educació, oferint especial atenció als infants i a les persones necessitades.

 Esperem que t’interessi el projecte que us presentem, amb el qual tens la oportunitat de participar fins el 25 de juny.


FUNDACIÓ SALUT ALTA

Fes que la teva inscripció deixi petjada

L’estiu és una de les èpoques de l’any en què es fa més visible la bretxa d’oportunitats entre infants, ja que no tots els nens i nenes tenen assegurat el dret a l’educació en el lleure com a espai d’aprenentatge, socialització i creixement personal. És per això que engeguem la #Motxilla2018 amb l’objectiu de reivindicar les activitats de lleure i aconseguir petites aportacions econòmiques per finançar part de les activitats d'estiu. 

Així doncs, fins al 25 de juny tens l'oportunitat de deixar petjada a més de 100 infants i adolescents del barri La Salut de Badalona col·laborant al repte econòmic de 5.000€ per fer possible els casals d'estiu, l'acampada i les colònies de la Salut Alta.  Anima’t!

COL.LABORA 


 Fundació Salut Alta

c/. Autonomia, 17 – baixos

08914 Badalona (Barcelona)