RESPONSABLE DE PRODUCCIÓN
  07.03.2018 Nº: 073/2018
Sector:

Maquinaria y metalurgia


Descripción:

Empresa dedicada a la estampació en calent., ubicada a el Maresme (Barcelona), precisa un/a RESPONSABLE DE PRODUCCIÓN


Funciones:

En dependència directa del Gerent i actual Responsable de Producció la persona seleccionada serà responsable del tracte amb clients, en quant a la definició de necessitats a nivell tècnic, passar pressupostos a clients, així com la interpretació de plànols i coordinació i seguiment de les comandes amb producció.  Per altre banda serà responsable de la implementació de normativa ISO en desenvolupament a l’empresa per tal de poder treballar a nivell internacional. 


Experiencia:


Aptitudes:

El perfil correspon a un/a professional amb titulació en enginyeria industrial o similar amb coneixements d’Autocad i Solidworks sent valorable, no imprescindible, alguna experiència en gestió de la producció dins de sector siderometal·lúrgic amb ganes de aprendre i desenvolupar-se professionalment com a Responsable de Producció.  Serà necessari el domini de l’anglès de forma fluida ja que es realitzaran viatges a empreses clients a nivell internacional. Pensem en un perfil amb dots de lideratge, implicació, compromís amb l’empresa. Serà necessari que la persona tingui disponibilitat horària i resideixi a prop de la zona Maresme. 


S’ofereix feina estable amb un projecte de futur i de creixement ja que la persona seleccionada començaria per assumir la responsabilitat de la producció però a futur acabaria portant la gerència. La jornada laboral serà partida de dilluns a divendres. El salari establert serà en funció de la vàlua del/la candidat/a. 


Posición

Responsable


Jornada laboral

Jornada completa


Salario